Wat is een projectbezoek?
De Architect organiseert in 2021 meerdere projectbezoeken voor groepen van circa 40 personen. Het zijn bezoeken naar toonaangevende projecten die op grond van uiteenlopende kwaliteiten en karakteristieken door de redactie van de Architect zijn geselecteerd.

Een mix van woningbouw, utiliteitsgebouwen, nieuwbouw, renovatie en transformatie. Allemaal projecten die tot de verbeelding spreken en qua stedenbouw, architectuur en materiaalgebruik nader geduid kunnen worden. Alle projectbezoeken krijgen redactioneel aandacht in de Architect op basis het thema van de maand.

Het volledige programma van een projectbezoek duurt ongeveer 4 uur, vindt in de middag/ begin van de avond plaats en heeft de volgende opzet:
Welkomstwoord - Presentatie van de Architect die heeft ontworpen - Recensie van het project door de Architect - Aandacht voor het materiaalgebruik - Lezing door een leverancier - Rondleiding - Borrel
.
 

Wil je het project bezoeken? 
Een projectbezoek is primair bedoeld voor architecten. Ben je geen architect? Aanmelding is dan mogelijk, maar je deelname is pas definitief nadat je een akkoord van de organisatie ontvangen hebt. Abonnees van de Architect krijgen voorrang, maar geeft geen garantie tot deelname.

Gezien het beperkte aantal gasten kunnen wij je niet garanderen dat je deel kan nemen aan een projectbezoek. Je hoort uiterlijk 7 dagen voor een projectbezoek van ons of je aanmelding definitief bevestigd wordt.

Je deelname is gratis, maar vertegenwoordigt een waarde van € 250,-. Indien je zonder annuleren niet aanwezig bent tijdens het projectbezoek, brengen wij alsnog € 50,- in rekening. Kosteloos annuleren van je deelname is mogelijk t/m 7 dagen voor het projectbezoek.

Update corona beleid

Klik hier voor informatie over het Corona beleid

‘Vol is vol’
Het aantal plaatsen is zeer beperkt en de organisatoren behouden zich het recht voor je aanmelding niet te honoreren want het aantal aanmeldingen voor een projectbezoek is altijd hoog. Het kan dus zijn dat wij je moeten teleurstellen. Abonnees van de Architect hebben voorrang, maar het geeft geen garantie tot deelname.

Voor architecten/leveranciers: ook een projectbezoek organiseren?
Breng het project/product waar je het meest trots op bent onder de aandacht bij architecten. Graag horen we van jou waarom het project zo bijzonder is en waarom architecten dit moeten beleven.
Neem contact op met Marieke Hoff voor meer informatie:

Partnermogelijkheden

• Elk project biedt twee sponsoren die bij het betreffende project betrokken zijn geweest de
 
mogelijkheid om hun rol, dan wel betrokkenheid te presenteren aan de aanwezige bezoekers.
• In alle communicatie-uitingen krijgen alle partners gelijke aandacht.
• Voor elke partner geldt exclusiviteit voor de hoofdbranche waarin men werkzaam is.

Meer informatie kunt u opvragen bij Marieke Hoff 06 53 14 46 66 of via mariekehoff@vakmedianet.nl

Marieke Hoff
Accountmanager de Architect

T: 06 53 144 666
E: mariekehoff@vakmedianet.nl