Nieuw projectbezoek: Floating Office, Rotterdam

In september is het nieuwe kantoor, Floating Office, Rotterdam Rijnhaven, officieel geopend. En de Architect heeft de primeur met een projectbezoek voor maximaal 40 genodigden.

Dit maakt het kantoor bijzonder:

Het drijvende kantoor voor het Global Center on Adaptation, afgemeerd aan de Rijnhaven in Rotterdam, is een gebouw voor een nieuw tijdperk. Off-grid en CO2-neutraal, zal het drijven - in plaats van overstromen - als het waterpeil stijgt als gevolg van klimaatverandering. Het is zowel leuk als functioneel, maar vormt ook een sleutelelement in een nieuw herontwikkelde havenomgeving door openbare ruimte aan het water te bieden - en heeft zelfs een zwembad.

Duurzaam bouwen

Het geheel is in detail op alle onderdelen in de basis als uniek ontworpen door Powerhouse Company - zoals niet anders te verwachten van dit toonaangevende bureau. Het FOR is een duurzaam en circulair gebouw wat past bij de missie om klimaatbestendigheid te vergroten.

Inschrijving

Schrijf je hier in voor het projectbezoek op 8 oktober aanstaande van 14.30 uur tot 17.00 uur. 


Is het volgende projectbezoek bij jou op locatie?
Breng het project/product waar je het meest trots op bent onder de aandacht bij architecten. Graag horen we van jou waarom het project zo bijzonder is en waarom architecten dit moeten beleven.