Locaties

 

Wij ontvangen u graag op woensdag 12 oktober aanstaande vanaf 14.30 uur bij Sluishuis. De presentaties starten om 15.00 uur met aansluitend een rondleiding en netwerkborrel.

Adres presentaties:
Sluishuis
Pedro de Medinalaan 1 t/m 9
Amsterdam

Adres borrel:
Café Vrijburcht
Jan Olphert Vaillantlaan 159
1086 XZ Amsterdam

 

Parkeren
Parkeren kan in de omliggende straten.

 

Wat is een projectbezoek?
De Architect organiseert in 2022 meerdere projectbezoeken voor groepen van circa 35 personen. Het zijn bezoeken naar toonaangevende projecten die op grond van uiteenlopende kwaliteiten en karakteristieken door de redactie van de Architect zijn geselecteerd.

Een mix van woningbouw, utiliteitsgebouwen, nieuwbouw, renovatie en transformatie. Allemaal projecten die tot de verbeelding spreken en qua stedenbouw, architectuur en materiaalgebruik nader geduid kunnen worden. Alle projectbezoeken krijgen redactioneel aandacht in de Architect op basis het thema van de maand.

Het volledige programma van een projectbezoek duurt ongeveer 2,5 uur, vindt in de middag/ begin van de avond plaats en heeft de volgende opzet:
Welkomstwoord - Presentatie van de Architect die heeft ontworpen - Recensie van het project door de Architect - Aandacht voor het materiaalgebruik - Lezing door een leverancier - Rondleiding - Borrel.
 

Wil je het project bezoeken? 
Een projectbezoek is primair bedoeld voor architecten. Ben je geen architect? Aanmelding is dan mogelijk, maar je deelname is pas definitief nadat je een akkoord van de organisatie ontvangen hebt. Abonnees van de Architect krijgen voorrang, maar geeft geen garantie tot deelname.

Gezien het beperkte aantal gasten kunnen wij je niet garanderen dat je deel kan nemen aan een projectbezoek. Je hoort uiterlijk 7 dagen voor een projectbezoek van ons of je aanmelding definitief bevestigd wordt.

Je deelname is gratis, maar vertegenwoordigt een waarde van € 250,-. Indien je zonder annuleren niet aanwezig bent tijdens het projectbezoek, brengen wij alsnog € 50,- in rekening. Kosteloos annuleren van je deelname is mogelijk t/m 7 dagen voor het projectbezoek.

‘Vol is vol’
Het aantal plaatsen is zeer beperkt en de organisatoren behouden zich het recht voor je aanmelding niet te honoreren want het aantal aanmeldingen voor een projectbezoek is altijd hoog. Het kan dus zijn dat wij je moeten teleurstellen. Abonnees van de Architect hebben voorrang, maar het geeft geen garantie tot deelname.

Voor architecten/leveranciers: ook een projectbezoek organiseren?
Breng het project/product waar je het meest trots op bent onder de aandacht bij architecten. Graag horen we van jou waarom het project zo bijzonder is en waarom architecten dit moeten beleven.
Neem contact op met Jesse Weideman voor meer informatie:

Partnermogelijkheden

• Elk project biedt twee sponsoren die bij het betreffende project betrokken zijn geweest de mogelijkheid om hun rol, dan wel betrokkenheid te presenteren aan de aanwezige bezoekers.
• In alle communicatie-uitingen krijgen alle partners gelijke aandacht.
• Voor elke partner geldt exclusiviteit voor de hoofdbranche waarin men werkzaam is.

Meer informatie kunt u opvragen bij Jesse Weideman | 06 22 023 724 of via JesseWeideman@vmnmedia.nl

Jesse Weideman
Accountmanager Vastgoedmarkt / de Architect/ Facto / Service Management

T: 06 22 023 724
E: JesseWeideman@vmnmedia.nl